Schiphol airport service

Schiphol service

Onze uitstekende Schiphol service helpt u en uw bedrijf kostbare tijd te besparen.
Onze chauffeurs nemen na landing contact op met de te vervoeren persoon en adviseren deze naar welke bagageband hun bagage gaat. In geval van bijvoorbeeld bagage vermissing kan de klant de chauffeur terugbellen voor advies.
Met het betreffende vluchtnummer kan de chauffeur zelf eventuele wijzigingen in de aankomsttijd in de gaten kan houden. Dit verzekerd u ervan dat de passagier nooit hoeft te wachten zelfs als de vlucht eerder aankomt dan gepland. Ook wordt er bij vertraging geen onnodige wachttijd berekend. De in kostuum geklede chauffeur van Driving4U heeft een geprint bordje bij zich op duidelijk zichtbaar A4 formaat. Hierop staat de naam van de passagier of het logo van het betreffende bedrijf in kleur. Discreet afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

VIP meet and greet

Driving4U beschikt over eigen parkeerplaatsen op de STA balie bij de aankomst hal. Dit betekent dat de passagier binnen 1 minuut lopen vanaf de bagageband al kan instappen. Ook ophalen bij het Schiphol VIP-centre is mogelijk. Voor grotere groepen beschikken wij over een eigen hostess service die bij de aankomsthal of op meetingpoint uw gasten kan verzamelen. Onze touringcars kunnen op 2 minuten loopafstand wachten tot uw groep compleet is.

Privé Jet service

Regelmatig halen en brengen wij gasten vanaf het Jet-Center op Schiphol en Rotterdam Airport.
Onze chauffeurs wachten op uw gasten in de lounge of indien gewenst naast de landingsbaan zodat de passagier uit de privé jet meteen in de auto kan stappen.