Limousine privé tour

Limousine rondrit Amsterdam

Privé tour
Samen met uw partner of vrienden per luxe limousine, auto of minivan genieten van het mooie Nederland. Onze meertalige chauffeurs leiden u langs de mooiste plaatsen en geven de daarbij horende uitleg en informatie. Hieronder ziet u wat suggesties.

Amsterdam en omstreken, de oude binnenstad, havens, museums, grachten en een bezoek aan een diamantfabriek is absoluut een “must” evenals de prachtige routes langs de Amstel.

Molens Zaanse Schans
Langs de oude molens in Zaandijk met het rustieke houten dorpje en zijn ouderwets zoals vroeger.Volendam, Marken
Via het Noord-Hollandse landschap naar het vissersdorpje Volendam, daarna op de boot naar Marken waar de chauffeur weer klaar staat. Op de terugweg nog even langs de kaas- en klompenboerderij waar u kunt zien hoe kaas en klompen gemaakt worden.

Keukenhof
Bloemen, bloemen en nog eens bloemen, zover je kunt kijken; ongeveer 32 hectare bloemen. Keukenhof is verrassend voor jong en oud, een unieke beleving. Het park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Op Keukenhof kunt u inspiratie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving!


Delft
Het oude Delft waar tijden van vroeger herleven. In de Oudekerk in Delft bevinden zich de graven van onder andere : het koninklijkhuis , Antoni van Leeuwenhoek , Piet Hein en vele andere Nederlandse grootheden. De oude kerk is momenteel nog steeds in gebruik als kerk waar op zondagen en op Christelijke feestdagen nog steeds kerkdiensten plaats vinden.
Tevens kunt u een bezoek brengen aan de Koninklijke Porceleyne Fles. Dit is de laatste overgeblevenen aardewerkfabriek die zich omstreeks de 17e eeuw in Delft bevonden.

Kastelenroute
Langs de rivier de Vecht ligt kasteel Nijenrode en daar vlakbij kasteel de Haar in Haarzuilen. Dit nog in goede staat verkerende kasteel is open voor bezoekers en in de kasteeltuin is het aangenaam wandelen, daarna door naar Kasteel het Loo bij Apeldoorn. Paleis het Loo was een Koninklijk Paleis de zg. zomerresidentie, het interieur toont 300 jaar bewoning door de Oranjes tot en met Wilhelmina. In de stallen staan de rijtuigen en antieke hof auto`s. Het gehele complex is omgeven door een hoftuin met romantische vijvers, eveneens voor publiek toegankelijk.

 

Limousine rondrit Antwerpen

Tour Antwerpen België

Eén van de grootste attractie in Antwerpen is het Rubenshuis. Deze ouden kunstenaars woning ligt in het midden van Antwerpen. Naast groot schilder was Peter Paul Rubens ook barok meester en boekillustrator. Tevens is Antwerpen bekend om zijn diamanthandel zo zijn er diverse diamantslijpers die u een bezoek kunt brengen. Ook het bezoek aan de vermaarde vogeltjes markt is meer als de moeite waard.